BURDUR / BUCAK - Kocaaliler İlkokulu

Mrt

Hansel ile Gretel'in Eğlenceli Hikayesi tiyatro oyununu okulumuzda ağırladık. Öğrencilerimizin heyecanla, zevkle ve ilgi ile izledikleri bir etkinlik oldu. Başta tiyatro ekibi olmak üzere okul aile birliği üyemiz Eda AKBAŞ'a ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulu ve Mehmet AKif ERSOY'u anma etkinlikleri kapsamında Kocaaliler İlkokulu'nda düzenlenen İstiklal Marşını okuma yarışmasında derceye giren öğrencilerimize madalyaları Okul Müdürü Mehmet Özgür AK tarafından verildi. Öğrencilerimizi bu gururu bize yaşattıkları için tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Müdür Yardımcısı Razaman GÜNHAN'ın önderliğinde ilk ve ortaokulu öğretmenlerimizin ortak yürüttüğü "ATATÜRK'E VEFA VALİZİ" Projesinin proje sonu sergisi Milli EĞitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN'in de katılımı ile gerçekeşti. İlimizi temsil etmenin gururunu yaşadık. Emeği geçen herkesi tebrik ederiz.

Mrt

01-07 Mart "Deprem Haftası" ile 13 Ekim "Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü" faaliyetleri kapsamında okulumuzda  1 dakikalık sirenle beraber çök-kapan-tutun hareketinin tüm personel ve öğrencilerimiz tarafından uygulanarak, siren bitiminde bina tahliyesi gerçekleştirildi.

Mrt

İlçe genelinde yapılan Akıl Ve Zeka Oyunları turnuvasına katılan öğrencilerimizden 3/A sınıfı öğrencisi Eymen USLU "Pentego" oyununda ilçe 3.sü , 4/A sınıfı öğrencisi Buğlem MİNAZ "Qbitz" oyununda ilçen 3.sü ve 7/B sınıfı öğrencisi İbrakhim GAINANOV "kulemi" oyununda ilçe 2.si olmuştur.Katılan bütün öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

85 Yıldır, gururla, saygıyla, özlemle , minnetle ve kelimelerin yetersiz kaldığı nice güzel duyguyla , hep var oluş gayemizle İZİNDEYİZ!

Kocaaliler İlk ve Ortaokulu olarak, Bu anlamlı günde tüm öğretmen ve öğrencilerimizle bir kez daha Atamız’ı saygıyla andık.

Kas

Kan bağışında bulunarak hayat kurtarmak isterseniz 10 KASIM CUMA günü            10.30 - 16.00 saatleri arasında Kocaaliler İlkokulu'na kan bağışına davetlisiniz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.yılı okulumuzda büyük bir coşku ile kutlandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan etkinlikler ile kutlandı.

Okulumuz, bir “Atatürk’e Vefa Valizi” okuludur.

Eyl

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Fatma KARATAŞ yönetiminde hazırlanan "İlköğretim Haftası" büyük bir coşkuyla kutlandı.

Eyl

Ock

Okulumuzun logosu Kocaaliler Kasabasının yerel ürünleriyle ve sloganımızla beraber tasarlanıp gncellenmiştir.

Nis

'Etkinliklerle Yeniliklere Açılıyoruz' e-twinning projesinde okulumuz anasınıfı B şubesi öğrencileri ve okul öncesi öğretmeni Feyza Ceylanla sürdürdükleri projenin sonlarına  doğru geldiler. Projede yer alan akıl ve zeka oyunları, deney, kodlama, tohum ekme etkinlikleri gibi çalışmalarla aktif katılımda bulundular.Ve teknolojiyi etkinliklerde eğlenceli bir araç olarak kullandılar. Böylece minikler birbirleriyle etkileşimde bulunup, zengin öğrenme fırsatları içinde etkin rol alarak eğlenerek öğrendiler.

Nis

Okulumuz 1/A sınıfı öğrencileri Şule Tekerci öğretmenimiz tarafından yürütülen Etkinliklerle Yeniliklere Açılıyoruz projesi kapsamında bir çok etkinliğe katıldılar.  Her ay yapılan çeşitli etkinliklerle öğrenciler milli değerleri de öğrendiler. Ayrıca öğrencilerin sorumluluk alma, kendine güvenme, üç boyutlu düşünme gibi yönleri de gelişti. Pandeminin etkisi ile evde kalan öğrenciler bu etkinlikler ile okula daha çabuk adapte oldular.

Öğrencilerimiz etkinliklere katılırken hem eğlendiler hem öğrendiler. Web2 araclari ile de tanışan öğrenciler daha çok eğlendiklerini dile getirdiler.

Nis

Okulumuz 1/B öğrencileri sınıf öğretmeni Burcu Erkal eşliğinde yürüttükleri 'Etkinliklerle Yeniliklere Açılıyoruz ' eTwinning projesinde çalışmaları başarı ile sürdürerek projede sona doğru yaklaştılar.Her ay yapılan Etkinliklerle öğrenciler hem eğlendiler hem öğrendiler.Sanat etkinlikleri,kodlamalar,akıl zeka oyunlari,23Nisan etkinlikleri gibi çalışmalarla etkinliklerde hem işbirliği hem paylaşma hem yardımlaşma gibi davranışları benimseyerek birbirleriyle uyum içerisinde çalıştılar.Ayrica web2 araçları ile de çalışmalar yaparak 1/B sınıfı bu projeyi çok sevdiklerini ve eğlendiklerini söylediler.